Uw villa prefab bouwen in staalframebouw biedt vele voordelen. Ten opzichte van traditionele bouwwijze werken bepaalde processen net wat anders. Daarom hieronder de veelgestelde vragen over bouwen met Ruco Villabouw

Bij het prefab laten opleveren van de villa, bouwen wij enkel de ruwbouw. De woning is wind- en waterdicht en de buitenkant van de villa is volledig afgewerkt. Zo hoeft er niks meer aan de wanden, het dak en de kozijnen te gebeuren. Wij verzorgen ook de installaties in het gebouw. Vervolgens moet u zelf aan de slag met de binnenkant van de villa. Zo zijn er nog geen badkamer of keuken geplaatst. De woning is ook nog niet voorzien van stucwerk of vloeren.

Ja elk type villa kan gebouwd worden in het systeem van Ruco Villabouw.Wel is het zo dat de architect of ontwerper enkele uitgangspunten moet hanteren.

Ja, dat doen we graag. Voordat we een kostprijsindicatie van uw nieuwe villa kunnen maken, gaan we u eerst vragen over uw wensen. Neem met ons contact op en we zorgen ervoor dat we u zo snel mogelijk terugbellen, zodat u binnen een korte tijd weet waar u aan toe bent.

STAAT UW VRAAG ER NIET BIJ?

Bel of mail ons, wij staan voor u klaar.

Bel voor meer info of afspraak Stuur een mail