Laat Ruco Villabouw uw vakantiehuis bouwen

Heerlijk genieten van de zon, een boek lezen op de bank of lekker wandelen in de natuur: het kan allemaal in uw eigen vakantiehuis. Wilt u het liefste een eigen plek waar u helemaal tot rust komt? Laat dan uw vakantiehuis bouwen door Ruco Villabouw. Wij realiseren diverse woningen, of we nu een schuurwoning, een duurzaam huis, of een moderne villa bouwen.

Het is een uitdaging om een vakantiehuis te ontwerpen en te bouwen dat helemaal op uw wensen aansluit. Daarom gaan we graag met u in gesprek om te bekijken welke voorkeuren u heeft. Zo bouwen wij een vakantiehuis in iedere stijl en in elk formaat.

Vakantiehuis bouwen in staalframebouw

Wij onderscheiden ons door prefab vakantiehuizen te bouwen met een prefab bouwsysteem. Voor het bouwen van prefab villa´s en andere woningen wordt de bouwmethode staalframebouw toegepast. Hierbij maken wij het skelet van de woning met behulp van stalen profielen die stevige frames vormen. Dat versnelt het bouwproces, maar verlaagt ook de ruwbouwkosten tot wel 30%. Hierdoor zijn wij in staat om in een mum van tijd betaalbare vakantiehuizen te bouwen. Het staalframebouw maakt de woningen bovendien ontzettend stevig.

Wanneer u dat wilt, regelen wij het bouwproces van begin tot eind. Op deze manier ontzorgen we u en laten we het bouwproces soepel verlopen.

Vraag vrijblijvend meer informatie of een prijs aan voor het bouwen van uw vakantiehuis.

Meer info of offerte ontvangen?

Laat ons je informeren, vraag hier meer info aan.