Over deze villa

Deze stijlvolle rietgekapte villa is een ruime woning met een woonoppervlak van circa 325 m2 en een inhoud van maar liefst circa 1.211 m3. De Grand heeft een frisse uitstraling door de wit gekeimde bakstenen muren en trasraam ‘pinot noir’.

Deze moderne villa heeft drie woonlagen en met de imposante entree is villa Grand een bijzondere verschijning te noemen. De indrukwekkende hal is standaard voorzien van een lift, vacuüm elevator. Via de hal met vide bereikt u de woonruimte van maar liefst circa 9,7 m breed. Ultiem woongenot door de grote raampartijen waardoor de woonkamer vrij uitzicht biedt op water en groen. Daarnaast biedt de begane grond genoeg ruimte voor een extra slaapkamer met badkamer of kantoor/praktijk ruimte.

Op de bovenverdieping vindt u drie royale slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Staalframe bouw is flexibel waardoor er volop mogelijkheden zijn om uw eigen specifieke wensen eenvoudig te verwezenlijken. Vandaar dat ook de 2e verdieping gemakkelijk in te richten is naar uw eigen ideeën.

Projectgegevens

Naam: Moderne villa te Vroondaal – Zon Grand
Plaats: Vrroondaal
Architect:
Type opdracht: Casco

Meer weten?

Neem contact met ons op

Bel voor een afspraak Of stuur ons een bericht