Een moderne villa bouwen van de beste kwaliteit

Wanneer u een moderne villa wilt bouwen, wilt u natuurlijk dat het bouwproces goed geregeld is. Een goed bouwproces is een zorgeloos bouwproces, waarbij u ontzorgt wordt. Dat is geen enkel probleem wanneer u met Ruco Villabouw in zee gaat. Wij hebben namelijk alle kennis in huis om een luxe, duurzame en moderne villa te bouwen. Dat begint natuurlijk bij het ontwerp: wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Het liefst al aan het begin in het ontwerpproces, zodat we samen met u en de architect enkele belangrijke uitgangspunten kunnen bespreken. Welke stijl spreekt u aan en hoe ziet u de woning het liefst? Vervolgens maken wij een passende technisch uitwerking, waarna het tijd is om uw droom werkelijkheid te maken.

Moderne villa bouwen in staalframebouw

Tijdens het bouwproces werken wij met staalframebouw, waarbij prefab stalen frames de constructie van uw moderne villa vormen. Deze frames maken wij zelf in onze productiehal, waardoor ze precies de juiste maten hebben én voorzien zijn van alle boorgaten en sparingen. Met staalframebouw is elk type woning te bouwen, of het nu een schuurwoning, bungalow of een moderne villa betreft.

Het grote voordeel van de bouwmethode van Ruco Villabouw is dat er meer werkzaamheden van het bouwproces in de geconditioneerde omstandigheden kunnen plaatsvinden. Daardoor kan er in de productie altijd werk verricht worden, ook al regent, sneeuwt of vriest het. Een ander voordeel is dat stalen frames snel in elkaar te zetten zijn. Dat vermindert de hoeveelheid werk die op de bouwplaats verzet hoeft te worden, wat uiteindelijk ook de kosten drukt. Het is altijd mogelijk om een (prefab) moderne villa te bouwen. Op deze pagina leggen we u verder uit hoe wij een prefab villa bouwen en wat de mogelijkheden zijn.

De stalen frames vormen de basis, waarna we de woning precies afwerken volgens uw wensen. Heeft u liever dat wij enkel het casco van de woning opleveren? Ook dat is geen enkel probleem wanneer wij uw moderne villa bouwen.

Vraag vrijblijvend meer informatie of een prijs aan voor uw moderne villa.

Meer info of offerte ontvangen?

Laat ons je informeren, vraag hier meer info aan.